Uudistettu ristiinpaikannus julkaistu

Ristiinpaikannus muuttuu ryhmäpohjaiseksi ja vanha ristiinpaikannuspalvelu päättyy. Aiemmin tehdyt palvelutilaukset ovat voimassa Next ohjelmistossa

Paransimme ristiinpaikannuspalvelua ja nyt voit nähdä saumattomasti Ultracom, Tracker ja B-Bark käyttäjät ja koiratutkat samassa Next-ryhmässä asentamalla uuden Ultracom Next version 2.0*. Ristiinpaikannusta varten tarvitset Ultracom Next käyttöaikaa ja ristiinpaikannuspalvelun, jotka voit tilata verkkokaupastamme.

Ristiinpaikannuksen käyttö on helppoa: luo Ultracom ryhmä, luo ristiinpaikannuksen liittymiskoodi ja pyydä Tracker ryhmän ylläpitäjää liittämään Tracker Hunter 6 ohjelmalla Tracker ryhmän jäsenet Ultracom ryhmääsi. Jokainen ryhmän jäsen voi jakaa omaa sijaintiaan ja omien koiriensa sijaintia ryhmän jäsenille. Lue tarkemmat ohjeet ristiinpaikannuksesta tukisivuiltamme erillisestä artikkelista.

Huomaa, että vanhan Ultracom ohjelman ristiinpaikannuspalvelu on päättynyt uuden ristiinpaikannuksen julkaisun myötä. Aiemmin tehdyt palvelutilaukset ovat voimassa Ultracom Next ohjelmistossa. Lisätietoa antaa Ultracom tuki.

*Ultracom Next on ladattavissa Apple App Storesta ja Google Play-storesta. Ohjelman vaatimuksena on vähintään Android 8.0 tai Apple iOS 13 käyttöjärjestelmä. Lue lisää Ultracom Next ohjelmiston käyttöoppaasta.