Kirjautuminen Map Planneriin

Map Planner on karttapohjien suunnittelu- ja hallintaohjelma. Kartat suunnitellaan tietokoneella selaimella avattavalla Map Planner ohjelmistolla ja voit jakaa tekemäsi kartat myös muille Ultracom Next ryhmän jäsenillesi.

Voit tuoda Ultracom Next ohjelmassa tehtyjä merkintöjä Map Planneriin ja viedä Map Plannerilla tehtyjä aineistoja Ultracom Next ohjelmistoon. Voit myös tuoda vanhalla Ultracom ohjelmalla tehtyjä merkintälistoja, sekä piirtokokoelmia Map Planneriin. Voit tuoda helposti myös ulkoisia aineistoja, kuten Oma riista -aineistoja.

Palvelun käyttöä varten tarvitset:

Kirjautuminen Map Planneriin

1. Avaa tietokoneella internetselain ja kirjoita osoiteriville: https://planner.ultracom.fi/ tai avaa Map Planner napauttamalla tätä linkkiä.
  2. Avaa Ultracom Next mobiilisovellus
  3. Avaa ohjelman päävalikko ja valitse "Kartta-aineistot"
  4. Valitse "Piirtokokoelmat"
  5. Napauta punaista "Lue QR-koodi" -valintaa. Mikäli ohjelma pyytää lupaa käyttää mobiililaitteen kameraa, niin salli kameran käyttö
  6. Kohdista mobiililaitteen kamera tietokoneesi selaimessa olevaan QR-koodiin, jolloin kirjaudut Next tililläsi Map Planner palveluun. Mikäli selaimesi tietoturva kysyy lupaa kirjautua järjestelmään ja sallia Map Plannerin käyttö, anna Map Plannerille tarvittavat käyttöluvat.
  7. Olet nyt kirjautunut sisään Map Planneriin ja voit aloittaa tuomalla olemassa olevan kartta-aineiston, merkintäkokoelman tai luoda kokonaan uuden karttakokoelman. Huomaa, että voit luoda useita kartta-kokoelmia ja hallinnoida niitä erikseen.

Palaa takaisin Map Planner artikkeleihin.