Map Planner - usein kysyttyä

Mikä on Map Planner?

Map Planner on karttapohjien suunnittelu- ja hallintaohjelma. Kartat suunnitellaan tietokoneella selaimella avattavalla Map Planner ohjelmistolla ja voit jakaa tekemäsi kartat myös muille Ultracom Next ryhmän jäsenillesi.

Mitä Map Planner vaatii?

Palvelun käyttöä varten tarvitset:

Miten voin kirjautua Map Planneriin?

Lue lisää kirjautumisesta erillisestä artikkelista.

Mitä aineistoja Map Planneriin voi tuoda?

Voit lisätä tai tuoda Map Planneriin seuraavia aineistoja:

- Omat sivut piirtokokoelmat

- Vanhan ohjelman merkintälistat

- Oma riista -aineistot

- Ultracom Next ohjelmassa tehdyt merkinnät

Lue lisää aineistojen tuonnista tästä artikkelista.

Tuleeko vanha Omien sivujen piirtokokoelmatyökalu poistumaan?

Kyllä tulee.  Map Planner korvaa Omat sivut palvelusta löytyvän piirtotyökalun.

Voiko Map Plannerilla tehdä myös omia merkintöjä, piirtää alueita ja viivoja?

Kyllä, Map Planner on suunniteltu juuri tähän tarkoitukseen. Voit lisäksi tuoda Map Planneriin ulkoisia aineistoja.

Miten saan Map Plannerilla luodut aineiston tuotua Tracker Hunter 6 ohjelmistoon?

Voit liittää Ultracom Map Plannerissa tekemäsi aineiston myös omistamaasi Tracker Hunter 6 ohjelmistoon. Avaa tekemäsi Map Planner aineisto ja napauta karttanäkymän oikeasta yläkulmasta hahmo kuvaa ja valitse "Yhdistä Tracker-tiliin". Lue ohjeteksti tarkkaan, koska tämä toiminto yhdistää tilisi pysyvästi yhteen ja jatkossa Map Planner aineistosi ovat jaettuja Ultracom Next ja Tracker sovelluksesi kesken.

Kun omistamasi Trackerin ja Ultracomin tilit on yhdistetty, voit jakaa Tracker Map Plannerissa tallentamasi karttapohjan sekä omistamasi Ultracom sovelluksen lisäksi myös omistamallesi Tracker Hunter 6 sovellukselle

Huom! Omistamiesi Trackerin ja Ultracomin tilien yhdistämisen voi tehdä vain kerran, eikä tuota liitosta voi purkaa jälkeenpäin

Palaa takaisin Map Planner artikkeleihin.