Ultracom NEXT - Tapahtumaseurannan järjestäminen

Ohje tapahtumaseurantaan – Ultracom NEXT

Voit järjestää tapahtumaseurannan käyttämällä Ultracom NEXT sovellusta seuraavasti:

1. Perusta ryhmä tapahtumaseurantaa varten Ultracom NEXT sovelluksessa seuraavasti:

1. Valitse päävalikosta kohta RYHMÄT
  2. Paina kulmasta ”+” painiketta perustaaksesi ryhmän
  3. Valitse ”Luo uusi ryhmä” ja paina OK
  4. Aseta nimi uudelle ryhmälle esim. ”Mäyräkoirien SM-ajokoe 2021”
  5. Paina ”+” painiketta kohdassa ”Luo liittymiskoodi”
  6. Valitse ”Tapahtumaseuraaja” ja OK

2. Jaa ryhmä tapahtuman kaikille osallistujille (koiran ohjaajat ja katselijat), jotta he voivat liittyä ryhmään, seuraavasti:

1. Kopioi ja ilmoita luomasi liittymäkoodi kaikille osallistujille ja katselijoille esim. infokirjeessä ja tapahtuman verkkosivuilla
  2. Ohjeista liittyminen seuraavasti:
    ”Liity tapahtumaseurantaan Ultracom NEXT -sovelluksella. Liittyminen onnistuu helposti, kun olet ladannut käyttöösi Ultracom NEXT -sovelluksen sovelluskaupastasi. Voit käyttää sovellusta ilmaiseksi ensimmäiset kaksi viikkoa. Liittyminen tapahtuman ryhmään onnistuu seuraavasti:
  3. Avaa Ultracom NEXT -sovelluksen päävalikko painamalla oikean alakulman ”kolme pistettä” nappia
  4. Valitse kohta RYHMÄT ja paina kulmasta ”+” nappia
  5. Valitse kohta ”Liity ryhmään” ja OK.
  6. Syötä tapahtuman liittymiskoodi (esim. ABCDEFG) ja valitse OK.
  7. Nyt olet ryhmässä seuraajana ja voit seurata tapahtumaa.”

3. Muuta tapahtuman osallistujien koiranohjaajien status tapahtumaseuraajasta jäseneksi seuraavasti:

1. Avaa Ultracom NEXT -sovelluksen päävalikko painamalla oikean alakulman ”kolme pistettä” nappia
  2. Valitse kohta RYHMÄT
  3. Valitse ryhmä, jonka olet luonut esim. ”Mäyräkoirien SM-ajokoe 2021”
  4. Muuta ryhmän jäsenet listalta osallistuvien koiranohjaajien oikeudet tapahtumaseuraajasta jäseneksi yksi kerrallaan painamalla henkilön nimeä ja valitsemalla ”Anna jäsen oikeudet”
  5. Ohjeista koiranohjaajia liittämään koiransa tähän ryhmään.
  6. Nyt ryhmässä on jäsenenä kaikki koiranohjaajat ja heidän koiransa näkyvät myös ryhmässä. Lisäksi kaikki tapahtumaseuraajat näkyvät ryhmälistassa seuraajaoikeuksilla. Tapahtumaseuraajat eivät näy kartalla.