Ultracom NEXT- Tapahtumaseurannan järjestäminen

Ohje tapahtumaseurantaan – Ultracom NEXT

Voit järjestää tapahtumaseurannan käyttämällä Ultracom NEXT sovellusta seuraavasti:

1. Perusta ryhmä tapahtumaseurantaa varten Ultracom NEXT sovelluksessa seuraavasti:

1. Valitse päävalikosta kohta RYHMÄT
  2. Paina kulmasta ”+” painiketta perustaaksesi ryhmän
  3. Valitse ”Luo uusi ryhmä” ja paina OK
  4. Aseta nimi uudelle ryhmälle esim. ”Mäyräkoirien SM-ajokoe 2021”
  5. Paina ”+” painiketta kohdassa ”Luo liittymiskoodi”
  6. Valitse ”Katselija” ja OK

2. Jaa ryhmä tapahtuman kaikille osallistujille (koiran ohjaajat ja katselijat), jotta he voivat liittyä ryhmään, seuraavasti:

1. Kopioi ja ilmoita katselijan liittymäkoodi kaikille osallistujille ja katselijoille esim. infokirjeessä ja tapahtuman verkkosivuilla
  2. Ohjeista liittyminen seuraavasti:
    ”Liity tapahtumaseurantaan Ultracom NEXT -sovelluksella. Liittyminen onnistuu helposti, kun olet ladannut käyttöösi Ultracom NEXT -sovelluksen sovelluskaupastasi. Voit käyttää sovellusta ilmaiseksi ensimmäiset kaksi viikkoa. Liittyminen tapahtuman ryhmään onnistuu seuraavasti:
  3. Avaa Ultracom NEXT -sovelluksen päävalikko painamalla oikean alakulman ”kolme pistettä” nappia
  4. Valitse kohta RYHMÄT ja paina kulmasta ”+” nappia
  5. Valitse kohta ”Liity ryhmään” ja OK.
  6. Syötä tapahtumamme liittymiskoodi (esim. ABCDEFG) ja valitse OK.
  7. Nyt olet ryhmän jäsen katselijana ja voit seurata tapahtumaa.”

3. Muuta tapahtuman osallistujien koiranohjaajien status katselijasta jäseneksi seuraavasti:

1. Avaa Ultracom NEXT -sovelluksen päävalikko painamalla oikean alakulman ”kolme pistettä” nappia
  2. Valitse kohta RYHMÄT
  3. Valitse ryhmä, jonka olet luonut esim. ”Mäyräkoirien SM-ajokoe 2021”
  4. Muuta ryhmän jäsenet listalta osallistuvien koiranohjaajien oikeudet katselijasta jäseneksi yksi kerrallaan painamalla henkilön nimeä ja valitsemalla ”Anna jäsen oikeudet”
  5. Ohjeista koiranohjaajia liittämään koiransa tähän ryhmään.
  6. Nyt ryhmässä on jäsenenä kaikki koiranohjaajat ja heidän koiransa näkyvät myös ryhmässä. Lisäksi kaikki katselijat näkyvät ryhmälistassa katselijaoikeuksilla. Katselijat eivät näy kartalla.

Huom! Mikäli haluat luoda tapahtumasta ryhmäristiinpaikannustapahtuman (liittää Tracker/B-Bark ryhmän mukaan tapahtumaan): liitä Ultracom tapahtumaa varten tekemä ryhmäsi ja Tracker ryhmä toisiinsa käyttäen ryhmäristiinpaikannusta. Löydät lisätietoa ryhmäristiinpaikannuksesta erillisestä artikkelista.