Miten hyödynnän vaihtohyvityksen?

Tarjoamme vaihtohyvitystä kun vaihdat vanhan Ultracom laitteesi uuteen Ultracom R10 (kaikki mallit) laitteeseen tai Ultracom Avius VHF-laitteeseen. Hyödynnä vaihtohyvitys seuraavasti:

1. Aloita vaihtohyvityksen luonti tästä linkistä
  2. Valitse sivulla vanhan laitteesi malli pudotusvalikosta
  3. Syötä laitteen puhelinnumero ja pääkäyttäjän numero
  4. Valitse takuutiedot kohdasta "ostin tuotteen - yli 24kk sitten"
  5. Napauta kenttää "En halua vaihtoa" ja valitse pudotusvalikosta haluamasi vaihto. Näet tarkemmat tiedot laitepaketista kun valitset laitteen johon haluat vaihtaa.
  6. Valitse maksutapa.
  7. Voit antaa viesti-kenttään halutessasi lisätietoja.
  8. Syötä lopuksi yhteystietosi ja valitse "Lähetä"
  9. Saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tarkemmat toimintaohjeet.