Aineiston jakaminen ryhmiin, muokkausoikeudet ja aineistojen kopiointi

Map Planner aineiston liittäminen Next ryhmiin

Voit jakaa Map Planner kartta-aineistosi myös omille Ultracom Next ryhmillesi Map Plannerin karttanäytön työkaluista: napauta karttaruudun vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä. Valitse ”Kartan näkyvyys” ja napauta ”Näytä puhelimessasi” päälle, jonka jälkeen voit valita aineiston jakamisen haluamiisi ryhmiin. Napauta lopuksi ”Päivitä”, jolloin aineisto ilmestyy Next ohjelmistoon.

Map Planner aineiston jakaminen Tracker ryhmiin (vaatii Next ja Tracker Hunter lisenssit)

Jos sinulla on käytössä myös Tracker Hunter 6 ohjelmisto, voit liittää Ultracom Map Plannerissa tekemäsi aineiston myös Tracker ryhmillesi. Avaa tekemäsi Map Planner aineisto ja napauta karttanäkymän oikeasta yläkulmasta hahmon kuvaa ja valitse ”Yhdistä Tracker-tiliin”. Lue ohjeteksti tarkkaan, koska tämä toiminto yhdistää tilisi pysyvästi yhteen ja jatkossa Map Planner aineistosi ovat jaettuja Ultracom Next ja Tracker tiliesi kesken.

Kun omistamasi Trackerin ja Ultracomin tilit on yhdistetty, voit jakaa aineiston Tracker ryhmille napauttamalla karttaruudun vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea pistettä, valitse ”Kartan näkyvyys” ja valitse ryhmät, joille haluat jakaa karta-aineiston.

Huom! Omistamiesi Trackerin ja Ultracomin tilien yhdistämisen voi tehdä vain kerran, eikä liitosta voi purkaa jälkeenpäin

Map Planner aineiston muokkausoikeuden jakaminen

Voit jakaa ystävällesi muokkausoikeuden tekemääsi Map Planner kartta-aineistoon. Avaa Map Planner aineistosi ja napauta ruudun vasemmassa ylälaidassa olevaa kolmea pistettä. Valitse ”Jaa muokkausoikeudet”. Kopioi ja lähetä muokkausoikeuden linkki ystävällesi. Linkki on kertakäyttöinen ja voimassa 24 h sen luonnista. Omistusoikeus kartta-aineistoon säilyy sinulla, mutta ystäväsi voi linkin avattuaan muokata kokoelmaasi.

Ystävän Map Planner aineiston kopiointi

Jos ystäväsi jakaa sinulle muokkausoikeuden aineistoonsa, niin voit kopioida ystäväsi tekemän Map Planner aineiston oman uuden kartta-aineistosi pohjaksi. Aloita luomalla kokonaan uusi Map Planner aineisto. Anna kokoelmallesi nimi ja valitse pudotusvalikosta vaihtoehto ”Kopioi karttapohja”. Voit valita kopioitavaksi karttapohjaksi ystäväsi karttapohjan. Alkuperäinen ystäväsi karttapohja ei muutu, vaan toiminto tekee ystäväsi aineistosta kopion, joka tulee vain sinun käyttöösi (tämän aineiston muokkaaminen ei vaikuta ystäväsi alkuperäiseen Map Planner aineistoon).

Palaa takaisin Map Planner artikkeleihin.