20.4.2022 - Vanhan Ultracom sovelluksen loppuminen

Vanha Ultracom sovellus lopettaa toiminnan kesäkuussa 2022. Voit jatkaa tuettujen* laitteiden käyttöä uudemmalla Ultracom Next -sovelluksella tai kesällä julkaistavalla Tracker -sovelluksella**, joka tukee myös Ultracom -laitteita. Ostamasi käyttöajat siirtyvät suoraan uudempaan sovellukseen. Lisätietoa Nextistä löydät tästä linkistä

*Tuettuja laitteita ovat kaikki Ultracom laitteet 2011 vuosimallista eteenpäin (Koira-GPS malli, jossa antenni taaksepäin, Novus, Avius, R10 mallit). Lisätietoja malleista joiden käyttö päättyy kesäkuussa 2022 löydät tästä linkistä.

**Julkaisemme lisätietoa uudesta Tracker ohjelmasta Trackerin ja Ultracomin internetsivuilla kevään aikana.

Alla kuvankaappaus sosiaalisessa mediassa julkaistusta tiedotteestamme.