Ultracom NEXT - Next tilin siirtäminen uuteen Tracker ohjelmaan

Kesäkuussa 2022 julkaistaan  kokonaan uusi Tracker ohjelmisto, minkä kehitystyössä on yhdistetty sekä vanhan Tracker ohjelmiston, että Ultracom Next ohjelmiston parhaita puolia.  Uudella Tracker ohjelmistolla voit ottaa käyttöön myös tuettuja Ultracom laitteita ja voit toimia laitteiden pääkäyttäjänä. Ohjelma tukee myös VHF-pohjaisia Ultracom laitteita. Merkintäsi, käyttöaikasi, Next ryhmäsi ja laitteesi siirtyvät myös suoran Tracker ohjelmaan (katso ohje alla).

Siirtymisen voi tehdä vasta kun uusi Tracker ohjelma on julkaistu 1.6.2022. Uuden Tracker ohjelman minimivaatimukset ovat Android 6.0 tai Apple iOS 11 tai uudemmat.

Siirtyminen Ultracom Next ohjelmasta Tracker ohjelmaan

Voit siirtyä Nextistä uuden Tracker ohjelman käyttäjäksi, noudattamalla seuraavaa ohjeistusta:

1. Kun julkaisemme uuden Tracker ohjelman 1.6.2022, lataa ja asenna ohjelma Play-kaupasta tai Apple App Storesta. Löydät ohjelman hakusanalla Tracker.
  2. Avaa ohjelma. Ohjelma pyytää kirjautumaan sisään Google tai Apple tililläsi. Kirjaudu sisään samalla Google tai Apple tililläsi, jolla käytät Nextiä (näet tilin Nextin profiili-valikosta)
  3. Seuraavaksi sinua pyydetään liittämään puhelinnumerosi ohjelmaan. Liitä ohjelmaan sama puhelinnumero, jota käytät Nextissä (puhelinnumeron näkee myös samaisesta Nextin profiili-valikosta)
  4. Tracker ohjelma hakee automaattisesti Next tiliisi liitetyt:
    • Ohjelmiston käyttöajan
    • Omistamasi laitteet (huom. laitteen omistajuus siirtyy pois Next ohjelmasta, jolloin Nextissä sinusta tulee laitteen hallinnoija)
    • Koiraprofiilitiedoista koiran nimi ja rotu
    • Ryhmät ja ryhmämerkinnät
    • Omat merkinnät
    • Map Planner aineistot

Voit siirtymisen jälkeen jatkaa myös Nextin käyttämistä, mutta mikäli ostat Nextiin ohjelmiston käyttöaikaa, kytkeytyy se vain Nextiin eikä kopioidu uuteen Tracker ohjelmaan. Siirron jälkeen on siis suositeltavinta siirtyä käyttämään vain Tracker ohjelmistoa.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoa tekemällä tukipyynnön.