Ultracom ohjelmisto- ja tuotemuutokset 2022

Olemme keränneet asiakkaitamme varten listan usein kysyttyjä kysymyksiä liittyen Ultracomin ohjelmisto- ja tuotemuutoksiin vuodelle 2022. Yksi tärkeimpiä muutoksia on uuden Tracker ohjelmiston saapuminen 1.6.2022 ja mahdollisuus Ultracom ohjelmiston käyttäjille siirtyä uuden Tracker ohjelmiston käyttäjiksi.

Jos et löydä vastausta kysymykseesi alla, niin ole hyvä ja tee tukipyyntö niin selvitämme vastauksen kysymykseesi.

Huom! Alla olevat hinnastot ja muutokset astuvat voimaan 1.6.2022 alkaen.

OHJELMISTOT JA TUOTTEET

Mitä ohjelmistotuotteita on tarjolla kesäkuusta 2022 alkaen?
Ultracom ohjelmistoihin on saatavilla kesäkuusta 2022 alkaen seuraavat ohjelmistotuotteet:
  • 12kk käyttöaika hintaan 79€
  • 1 viikon käyttöaika hintaan 19€
  • Team-lisenssi (3 x 12kk käyttöaikakoodi) hintaan 165€

Perhe- ja seurapaketti sekä 1kk käyttöaika poistuvat myynnistä kesäkuun alussa. Kaikki ohjelmistotuotteet ovat saatavilla verkkokaupastamme.
Tarvitseeko uuden Team-lisenssin ostajien olla perheenjäseniä?
Ei tarvitse. Team on vastaava kuin Ultracom Perhe-paketti, sillä erotuksella ettei Team-lisenssin saajien tarvitse olla perheenjäseniä vaan voit ostaa paketin myös ystäviesi kanssa.
Mitkä Ultracom ohjelmat ovat käytettävissä tulevalla metsästyskaudella?
Ultracom Next Android ja Apple versiot ovat edelleen käytettävissä myös tulevalla metsästyskaudella. Vain vanha Ultracom ohjelma lopettaa toimintansa kesäkuussa 2022. Suosittelemme vanhan ohjelman käyttäjiä siirtämään Ultracom ohjelman tilisi, joko Ultracom Nextiin tai 1.6.2022 julkaistavaan uuteen Tracker ohjelmistoon. Lue lisää Tracker ohjelmaan siirtymisestä seuraavista linkeistä: Nextistä Trackeriin tai vanhasta Ultracom ohjelmasta Trackeriin.
Minkä Ultracom laitemallien käyttö päättyy kesäkuussa 2022?
Yli 12 vuotta vanhat Ultracom laitemallit lopettavat toimintansa 1.6.2022. Näihin malleihin kuuluu vanhempi Koira-GPS malli (antenni koiran kaulan sivulle) sekä Upoint moduuli. Löydät lisätietoa tästä linkistä.
Toimivatko jo ostetut ohjelmiston käyttöaikakoodit (perhe- ja seurakoodit) enää kesäkuun 2022 jälkeen?
Kyllä, aiemmin ostetut käyttöaikakoodit toimivat edelleen ongelmitta. Huomaa, että koodin voi aktivoida vain yhteen ohjelmaan (jos aktivoit koodin Ultracom Next ohjelmaan, ei samaa käyttöaikaa saa uuteen Tracker ohjelmaan).
Tarvitseeko ristiinseurantapalvelua ostaa enää erikseen?
Ei tarvitse. Jatkossa ristiinpaikannuspalvelu kuuluu ohjelmiston peruskäyttöajan hintaan (kts. lisätietoa yllä Ultracom ohjelmistoon saatavilla olevista käyttöajoista kesäkuusta 2022 alkaen).
Minulla on jo ristiinseurantapalvelu voimassa, mitä palvelulle tapahtuu?
Ristiinpaikannuspalvelusi jatkuu käytössäsi normaalisti. Jatkossa kun ostat Ultracom ohjelmiston käyttöaikaa, niin ristiinpaikannuspalvelu on sisällytetty valmiiksi ohjelmistoon.
Jos omistan jo ennestään Ultracom Next ohjelman ja Tracker Hunter 6 ohjelman ja minulla on käyttöaikaa molemmissa, niin mitä tapahtuu käyttöajalleni?
Jos molemmat ohjelmat on rekisteröity käyttöön samalla puhelinnumerolle, siirtyy pidempi käyttöaika uuteen Tracker ohjelmaan. Esimerkiksi Ultracom Next ohjelmasi käyttöaika on voimassa 1.9.2022 asti ja Tracker Hunter 6 ohjelmasi on voimassa 1.12.2022 asti ja olet rekisteröinyt molemmat ohjelmat samalle puhelinnumerolle. Kun asennat uuden Tracker ohjelman ja rekisteröit saman puhelinnumeroon ohjelmaan, tarkistaa ohjelma että sinulla on jo ennestään käyttöaikaa Ultracom Nextissä ja Tracker Hunter 6:ssa ja valitsee näistä pidemmän, eli tässä tapauksessa 1.12.2022 asti voimassa olevan Tracker Hunter 6 käyttöajan. Lyhyempi käyttöaika ei siis tule pidemmän jatkoksi.

SIIRTYMINEN UUTEEN TRACKER OHJELMAAN

Siirtyminen Ultracom Next ohjelmasta uuteen Tracker ohjelmaan
Olemme laatineet erillisen artikkelin siirtymisestä Ultracom Next ohjelmasta uuden Tracker ohjelman käyttäjäksi. Saat siirrettyä Nextistä kesällä saapuvaan uuteen Tracker ohjelmaan ohjelmiston käyttöaikasi, omistamasi laitteet, koiraprofiilitietoja, ryhmät ja ryhmän merkinnät, omat merkinnät sekä Map Planner aineistot. Löydät lisätietoa erillisestä artikkelista tästä linkistä.
Siirtyminen vanhasta Ultracom ohjelmasta uuteen Tracker ohjelmaan
Olemme laatineet erillisen artikkelin siirtymisestä vanhasta Ultracom ohjelmasta uuden Tracker ohjelman käyttäjäksi. Saat siirrettyä vanhasta Ultracom ohjelmasta kesällä saapuvaan uuteen Tracker ohjelmaan ohjelmiston käyttöaikasi ja omistamasi laitteet joiden ensimmäinen pääkäyttäjä olet. Löydät löydät lisätietoa erillisestä artikkelista tästä linkistä.
Jos omistan jo ennestään Ultracom Next ohjelman ja Tracker Hunter 6 ohjelman ja minulla on käyttöaikaa molemmissa, niin mitä tapahtuu käyttöajalleni?
Jos molemmat ohjelmat on rekisteröity käyttöön samalla puhelinnumerolle, siirtyy pidempi käyttöaika uuteen Tracker ohjelmaan. Esimerkiksi Ultracom Next ohjelmasi käyttöaika on voimassa 1.9.2022 asti ja Tracker Hunter 6 ohjelmasi on voimassa 1.12.2022 asti ja olet rekisteröinyt molemmat ohjelmat samalle puhelinnumerolle. Kun asennat uuden Tracker ohjelman ja rekisteröit saman puhelinnumeroon ohjelmaan, tarkistaa ohjelma että sinulla on jo ennestään käyttöaikaa Ultracom Nextissä ja Tracker Hunter 6:ssa ja valitsee näistä pidemmän, eli tässä tapauksessa 1.12.2022 asti voimassa olevan Tracker Hunter 6 käyttöajan. Lyhyempi käyttöaika ei siis tule pidemmän jatkoksi.