Bestillinger via nettbutikk

Du kan bestillte produktene våre fra nettbutikk:

1. Åpne nettbutikk
  2. Legg til produktene du vil bestille ved å klikke på «Legg til handlekurv»-knappen. Du kan se mer informasjon om produktet ved å klikke på produktikonet.
  3. Etter du har lagt produktene til handlekurven, åpne handlekurven ved å klikke på «Handlekurv»-lenken øverst i høyrehjørne på nettstedet (eller fra hovedmenyen på nettstedet hvis du bruker mobilen)
  4. Hvis du har en rabattkupong, kan du legge den til handlekurv-siden. Du kan også endre kvantiteter og velge leveringsmetode. Etterpå velger du «Fortsett til utsjekking».
  5. Legg til leveringssted og fortsett til Klarna-betalingssystemet. Legg til nødvendig informasjon og klikk på «Fortsett». Velg ønsket betalingsmetode.
  6. Etter du har valgt en betalingsmetode, klikk på «Kjøp» for å fullføre bestillingen din.

Digitale produkter leveres umiddelbart. Fysiske produkter leveres fra vårt lagerhus innen 1-3 arbeidsdager.