Ofte stilte spørsmål om Ultracom R10/R10i

Hvordan kan jeg utvide mitt Ultracom Global SIM-kortabonnement?

Du mottar en SMS når abonnementet ditt på Global SIM-kort for Ultracom-enhet utløper. Du kan fortsette abonnementet ditt på Global SIM-kort fra vår nettbutikk. Det anbefales at du fortsetter abonnementet før perioden slutter.

Slik tilbakestiller du til fabrikkinnstillinger på Ultracom R10-enheten (tilbakestille adminbruker).

Åpne hovedmenyen i appen og velg enheter -> velg enheten din og velg «fjern enhet» i menyen. Dette vil fjerne enheten fra menyen og sende en kommando om tilbakestilling av fabrikkinnstillinger til enheten.

Kan jeg endre Ultracom R10 SIM-kortet, og hva er kravene til mobilabonnementet?

Ultracom R10 leveres med et forhåndsinstallert Ultracom Global SIM-kort. Kortet har alle de nødvendige funksjonene for enheten. Kortet er forbudt å endre og kan annullere garantien.

Lyser det røde eller grønne LED-lyset på R10-enheter kontinuerlig?

Hvis et rødt LED-lys lyser kontinuerlig, kan det indikere at enheten ikke klarer å tilkoble nettverket (sørg for at SIM-kortet har abonnement. Du kan sjekke dette ved å åpne appens hovedmeny -> enheter -> velg enheten din og sørg for at den har SIM-abonnementet).

Hvis et grønt lys lyser kontinuerlig, er enheten i en fabrikktilstand og venter på en administrator. Legg enheten til appen din ved å åpne hovedmenyen -> velg enheter og legg til. Det grønne LED-lyset skal slutte å lyse etter noen par minutter.

Hvis du trenger hjelp, kontakt kundestøtten vårt.

Min R10-enhet svarer ikke på telefonsamtaler (bjeffhørsel fungerer ikke)?

Den som ringer må være adminbrukeren for enheten eller så må anrop til enheten tillates fra enhetens innstillinger. Tillat anrop i appen på enhetens innstillinger (hovedmeny -> enheter -> velg enheten).

Sørg for at nummeret som ringer enheten ikke er et «privat nummer». Telefonnummeret som foretar anropet skal være synlig for R10-enheten.

Mine R10-enheter gjøsansmikrofon er for sensitiv eller ikke sensitiv nok?

Adminbrukeren for enheten kan justere sensitiviteten for barkmikrofonen.

Sørg for at enheten er slått på -> åpne appen og åpne hovedmenyen -> velg enheter -> velg enheten din og velg «barkjustering». Høy verdi vil gjøre mikrofonen mer sensitiv og lavere verdi vil gjøre mikrofonen mindre sensitiv.

Mitt admintelefonnummer for er endret og jeg er ikke lenger admin for R10-enheten?

R10-enheten skal alltid være tilbakestilt til fabrikkinnstillinger før du endrer admintelefonnummeret (R10-enheten er låst til admintelefonnummeret). Hvis du ikke har tilgang til ditt forrige telefonnummeret slik at du kan tilbakestille enheten, kontakt Ultracom-service. Send et bilde av ID-merket på den første siden i bruksanvisningen, slik at vi kan sørge for at du er eieren av enheten, og at vi kan tilbakestille enheten.