Ultracom R10 uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom R10 programversion: B4.

Versiondatum: 2019.9.14

Uppdateringens innehåll:

• Förbättrad kompatibilitet med Googles funktioner.
  • Andra mindre korrigeringar.

Instruktion för uppdatering:

OBS! Innan du uppdaterar enheten, se till att enheten har ett fulladdat batteri installerat och att enheten är påslagen. Denna uppdatering görs genom Ultracom applikationen. Uppdatera din R10 enhet via applikationens ”Uppdatera enhet” funktion.

NOTERA! Endast enhetens huvudanvändare kan genomföra uppdateringen. Kontrollera att det SIM-kort som sitter i R10 enheten har stöd för mobildata.

1. Sätt i ett laddat batteri. Observera markeringarna (+) och (-) på batteriet och batterifacket .
  2. Starta enheten genom att placera batterihöljets On / Off -märke mot On / Off -märket på enhetens GPS-fodral.
  3. Vänta tills enhetens gröna ljus blinkar ständigt varje sekund. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund .
  4. Öppna bottenmenyn i Ultracom programvaran och välj "Info". Bläddra ner i infomenyn och välj "Programvaruuppdatering".
  5. Ange bekräftelsekoden programvaran begär i rätt fält och skicka ett uppdateringskommando till enheten .
  6. Enheten tar emot kommandot och startar installeringen av uppdateringen.
  7. När installationen är färdig återgår enheten till normal funktion.

Uppdateringen tar normalt 5-10min