Ultracom R10 uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom R10 programversion: B4.

Versiondatum: 2019.9.14

Uppdateringens innehåll:

• Förbättrad kompatibilitet med Googles funktioner.
  • Andra mindre korrigeringar.

Uppdateringsinstruktioner:

OBS! Mjukvaruversionen till enheten uppdateras direkt från Ultracom applikationen. Endast huvudanvändaren / ägaren av enheten kan uppdatera programvaruversionen av halsbandet. SIM-kortet på den enhet som ska uppdateras måste vara aktivt och enheten måste vara ansluten till ett mobilt datanätverk.

Uppdatering med Ultracom NEXT appen:

1. Sätt i ett laddat batteri. Observera markeringarna (+) och (-) på batteriet och batterifacket.
  2. Vänta tills enhetens gröna ljus blinkar ständigt varje sekund. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund .
  3. Öppna Ultracom NEXT appen och öppna huvudmenyn (knappen med tre prickar nere till höger i kartvyn).
  4. Välj "Enheter" och tryck på din Hybrid enhet.
  5. Tryck på "Programuupdatering" ange bekräftelsekoden i det begärda fältet och följ instruktionerna på skärmen.
  6. Enheten tar emot kommandot och börjar installera uppdateringen .
  7. När installationen är färdig återgår enheten till normal funktion

Uppdateringen tar normalt 5-10min

Uppdatering med gamla Ultracom appen:

1. Sätt i ett laddat batteri. Observera markeringarna (+) och (-) på batteriet och batterifacket.
  2. Starta enheten genom att placera batterihöljets On / Off -märke mot On / Off -märket på enhetens GPS-fodral.
  3. Vänta tills enhetens gröna ljus blinkar ständigt varje sekund. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund .
  4. Öppna bottenmenyn i Ultracom programvaran och välj "Info". Bläddra ner i infomenyn och välj "Programvaruuppdatering".
  5. Ange bekräftelsekoden programvaran begär i rätt fält och skicka ett uppdateringskommando till enheten .
  6. Enheten tar emot kommandot och startar installeringen av uppdateringen.
  7. När installationen är färdig återgår enheten till normal funktion.

Uppdateringen tar normalt 5-10min