Instruktion för Avius uppdatering och versioninformation

Ultracom Avius mottagarens programversion: 1.016

Versiondatum: 2021.1.13

Uppdateringens innehåll

• VHF-kommandon slumpmässiga fördröjningar eller problem med mottagningen fixat.

VHF-mottagarens uppdatering med Ultracom Next eller Tracker appen:

1. Installera det laddade batteriet i VHF-mottagaren.

2. Öppna huvudmenyn

• Next: välj inställningar.

• Tracker: välj enheter

3. Välj din VHF-mottagare i menyn och tryck på "Programuppdatering".

4. Följ instruktionerna på skärmen

5. Programvaran laddas när de gröna och blå lysdioderna lyser samtidigt. Lysdioderna blinkar till oregelbundet.

6. Efter cirka 5 minuter meddelar applikationen att mjukvaran har laddats ner och startar uppdateringen till mottagaren.

7. Uppdateringen startar automatiskt när laddningen är klar, och den gröna lysdioden på mottagaren blinkar ständigt.

8. När uppdateringen är klar, blinkar lysdioderna på mottagaren normalt och anslutningen till den mobila enheten upprättas automatiskt. Mottagarens mjukvaruuppdatering är nu klar.