Telefonsupport

Vi har satt ihop en omfattande databas för att täcka vanliga frågor och vanliga problem. Läs först användarhandboken för din enhet och se om en lösning på ditt problem redan finns i vår databas. Du kan försöka hämta information med hjälp av databassökningsfunktionen. Om du inte hittar svaret i vår databas kan du kontakta vår support genom att följa dessa steg:

Kostnadsfri Ultracom teknisk support +46 852 509 968

Telefonsupport är öppet:  Mån-fre 07-00 - 15.00

OBS! Vi kan behöva telefonnummer och ID-nummer till din enhet och din telefon. Vänligen ha nödvändig information redo, innan du ringer support.