Telefonsupport

Vi har satt ihop en omfattande databas för att täcka vanliga frågor och vanliga problem. Läs först användarhandboken för din enhet och se om en lösning på ditt problem redan finns i vår databas. Du kan försöka hämta information med hjälp av

databassökning funktionen. Om du inte hittar svaret i vår databas kan du kontakta vår support genom att följa dessa steg:

Ultracom teknisk support +46 939 1905 (kostar 20 SEK/min). Telefonsupport är öppet från måndag till fredag 08:00 - 12:00.

Observera att du kan ringa till svensk support från endast svenska telefonnummer!

OBS! Du kan skicka en kostnadsfri ärende här.

OBS! Vi kan behöva telefonnummer och ID-nummer till din enhet och din telefon. Vänligen ha nödvändig information redo, innan du ringer support.