Chattsupport

Vi har satt ihop en omfattande databas för att täcka vanliga frågor och vanliga problem. Läs först användarhandboken för din enhet och se om en lösning på ditt problem redan finns i vår databas. Du kan försöka hämta information med hjälp av databassökningsfunktionen. Om du inte hittar svaret i vår databas kan du kontakta vår support genom att följa dessa steg:

Vi tjänar på WhatsApp Chat-support.

Ladda ner och installera WhatsApp appen från telefonens marknadsplats. För Android  från Googleplay eller iPhone i Appstore. Efter installationen klicka på WhatsApp ikonen ovan. Ikonen öppnar en chattanslutning med Ultracom teknisk support.

Vår chatsupport för WhatsApp är vanligtvis öppet från 07:00 till 14:00. Du kan få exakta öppettider genom att skicka oss ett meddelande med WhatsApp.

Observera att WhatsApp supportnumret inte kommer att besvara WhatsAppsamtal, röstsamtal eller textmeddelanden.

För brådskande frågor, ring vår telefonsupport: +46 852 509 968 (mån-fre 07-00 -15:00).