E-postsupport

Vi har satt ihop en omfattande databas för att täcka vanliga frågor och vanliga problem. Läs först användarhandboken för din enhet och se om en lösning på ditt problem redan finns i vår databas. Du kan försöka hämta information med hjälp av databassökningsfunktionen. Om du inte hittar svaret i vår databas kan du kontakta vår support genom att följa dessa steg:

Ultracom e-postsupport: support@ultracom.se.

Skriv en så exakt beskrivning som möjligt av problemet i ditt meddelande. Inkludera också all ytterligare information som är relevant för din fråga (till exempel: halsbandets telefonnummer eller ID, administratörens telefonnummer, beställningsnummer, orderkvitto, utfärdandedatum etc.)

Vår normala svarstid är 1-3 arbetsdagar. För brådskande frågor, ring vår telefonsupport: +46 852 509 968 (mån-fre 07.00 - 15.00)