Att göra en beställning i Ultracom webbutiken

Beställingar i Ultracom webbutiken kan göras på följande sätt:

1. Öppna Ultracom webbutiken.
  2. Lägg produkter i kundvagnen genom att trycka på "Lägg i varukorg". Du kan också trycka på produktikonen för att se mer information om produkten.
  3. När du har lagt till de artiklar du vill ha i korgen, öppna "Varukorgen" uppe till höger på skärmen.
  4. Om du har en rabattkupong kan du ange den i varukorgfasen. Du kan också ändra mängden av produkter och välja önskad leveransmetod. Till slut tryck på "fortsätt till kassan".
  5. Välj önskad upphämtningspunkt och skriv ordernoteringar vid behov. Vi har Klarna som betalningsmetod, så på sidan visas också Klarna betalningsinformation. Fyll in begärd information och tryck på "Fortsätt". Sedan kan du välja önskad betalningssätt.
  6. När du har valt betalningssätt tryck "Slutför köp".

Digitala produkter träder i kraft direkt (om du beställde ett Familje eller Team paket, skickas koderna till den e-postadress du angav). Andra produkter skickas från vårt lager inom 1-3 dagar.

Ultracom webbutikens leveransvillkor hittar du här.