Att göra en beställning i Mina sidor

Du kan beställa och aktivera programvaruprodukter direkt i "Mina sidor".

Du kan logga in på tjänsten Mina sidor:

• På vår webbsida
  • Genom att skriva adressen i webbläsarens adressfält https://www.sharetheadventure.net/swe/Login.aspx
  • Direkt i Ultracom programmet i "Mitt konto". Öppna huvudmenyn >> Mitt konto >>Extramenyn (de tre bollarna uppe till höger i skärmen) >> "Öppna mina sidor".
  • I den Gamla Ultracom appen från menyn "Mitt konto". Öppna huvudmenyn >> Mitt konto >> Extramenyn (de tre prickarna uppe till höger) och välj "Mina sidor".

Mina sidor användarnamnet är det telefonnummer där du har Ultracom programmet installerat.

Lösenordet finner man i Ultracom programmet "Mitt konto". Öppna programmets huvudmeny >> Mitt konto >> Uppdatera vyn(de två cirkelformade pilarna) >> Mina sidor läsenordet.

Efter inloggning trycker du på alternativet "Prenumerera / aktivera" i huvudmenyn. Klicka på rullgardinsmenyn och välj det alternativ du vill:

• Aktiveringskod: Du kan fylla in och aktivera din aktiveringskod (Ultracom 1mån, 3mån eller 12mån aktiveringskod). Aktiveringskoder kan köpas från återförsäljare, webbutik (Ultracom familj paket) eller så kan du få med en aktiveringskod med din enhet.
  • Beställ från onlinebutiken: öppna Ultracoms webbutik där du kan beställa Ultracoms produkter och applikationer.

Observera att betalning via banköverföring inte kommer att aktiveras förrän betalningen har mottagits. Vi kan inte påskynda interbankbetalningar. Om du behöver produkten omedelbart, köp den vänligen i vår webbutik.