Att göra en beställning i Mina sidor

Du kan beställa och aktivera programvaruprodukter direkt i "Mina sidor".

I Mina sidor:

På vår webbsida i huvudmenyn "Mina sidor" länken
  • Genom att skriva adressen i webblösarens adressfält https://ultracom.se/
  • Direkt i Ultracom programmet i "Mitt konto". Öppna huvudmenyn >> Mitt konto >>Extramenyn (de tre bollarna uppe til höger i skärmen) >> "Öppna mina sidor".

Mina sidor användarnamnet är det telefonnummer där du har Ultracom programmet installerat.

Lösenordet finner man i Ultracom programmet "Mitt konto". Öppna programmets huvudmeny >> Mitt konto >> Uppdatera vyn(de två sircelformade pilarna) >> Mina sidor läsenordet.

Efter inloggning trycker du på alternativet "Prenumerera / aktivera" i huvudmenyn. Klicka på rullgardinsmenyn och välj det alternativ du vill:

• Aktiveringskod: Du kan fylla in och aktivera din aktiveringskod (Ultracom 1mån, 3mån eller 12mån aktiveringskod). Aktiveringskoder kan köpas från återförsäljare, webbutik (Ultracom familj paket) eller så kan du få med en aktiveringskod med din enhet.
  • Ny beställning: välj önskade produkter, och markera "Accepterar beställningen"och bekräfta beställningen. Sedan betala produkterna.

Observera att betalning via banköverföring inte kommer att aktiveras förrän betalningen har mottagits. Vi kan inte påskynda interbankbetalningar. Om du behöver produkten omedelbart, köp den vänligen i vår webbutik.