Att göra en beställning direkt från Ultracom programvaran

De olika abonnemangalternativen för programmet hittar du på följande sätt:

1. Öppna Ultracom programvaran.
  2. Öppna huvudmenyn och välj "Beställ/Aktivera i menyn"
  3. Klicka på rullgardinsmenyn och välj lämpligt prenumerationsalternativ. Tillgängliga alternativ varierar beroende på telefonens operativsystem. Alla tillgängliga orderalternativ är:

• Aktiveringskod: Du kan ange koden från en kuponkod som köpts separat eller ingår vid köpet av enheten och aktivera kortets berättigade prenumerationstid. Ultracom Familj och Ultracom Team aktiveras också på motsvarande sätt.
    • Beställ faktura via SMS: Välj lämplig produkt i rullgardinsmenyn och tryck på "fortsätt" så får du betalningsinformation via SMS till din telefon. Den betalda tjänsten träder i kraft inom 2-3 arbetsdagar.
    • Betala direkt online: Välj lämplig produkt i rullgardinsmenyn och tryck på "fortsätt", varpå programmet för dig till mobila betalningssidorna.
    • Betala i Play butiken: Välj lämplig produkt i rullgardinsmenyn och tryck på "Fortsätt", varpå programmet för dig till mobila betalningssidorna.
    • App Store:  Välj lämplig produkt i rullgardinsmenyn och tryck "Gör Beställning", varpå programmet för dig till mobila betalningssidorna.