Hund-GPS (2011 och nyare) uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom Hund-GPS programversion: 19

Versiondatum : 2020.2.24

Uppdateringens innehåll:

• Fixat: mätning av batterispänning
  • Fixat: GPS modulens funktion i batterisparläge

Instruktion för uppdatering:

OBS! Firmwareversionen av enheten uppdateras direkt från Ultracom applikationen. Äldre Ultracom enheter kan man inte uppdatera med Ultracom NEXT appen. Endast huvudanvändaren kan uppdatera halsbandets programvara. Enheten du vill uppdatera måste ha ett aktivt SIM-kort och vara ansluten till ett mobildatanätverk.

1. Sätt in laddade batterier. Observera plus och minus (+) och (-) -markeringarna.
  2. Vänta att enhetens GPS-lampa börjar att blinka med 1sek mellanrum.
  3. I Ultracom appen, öppna bottenmenyn och välj "Info". Längst ner i infomenyn tryck på "Programvaruversion"
  4. Fyll in bekräftelsekoden och skicka uppdateringskommandot till enheten .
  5. Enheten tar emot kommandot och börjar uppdateringen.
  6. När uppdateringen är slutförd återgår enheten till normal funktion.

Uppdateringen tar normalt 5-10min