Att kontrollera och förlänga användningstiden för Ultracom Global SIM-kortet

Du får ett meddelande innan ditt Ultracom Global SIM abonnemang löper ut. Du kan också kontrollera användningstiden direkt från programmet (Informationen syns bara till halsbandets huvudägare):

Ultracom NEXT: Öppna huvudmenyn, välj enheter, välj din R10 enhet. Giltighetstiden syns i menyn.

Gamla Ultracom appen: öppna huvudmenyn, välj "Mitt konto". Giltighetstiden syns i menyn.

Giltighetstiden ser man också i Mina sidor -tjänsten eller i Ultracom webbutiken, genom att fyll in enhetens ID i sökfältet på produktsidorna.

Det är rekommenderat att förlänga abonnemanget innan det löper ut. Förlängningsperioden aktiveras automatiskt när föregående period går ut.

Du kan förlänga abonnemanget till din Ultracom R10 enhets Ultracom Global SIM-kort i vår webbutik.