Ultracom Novus uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom Novus programversion : 95.

Versiondatum : 2.6.2017

Uppdateringens innehåll :

• Förbättrad återhämtning från enhetsfall i Telia / DNA nätverksområdet.

OBS! Enheten du vill uppdatera måste ha ett aktivt SIM-kort och vara ansluten till ett mobildatanätverk.

Uppdatering med Ultracom Next och Tracker appen:

1. Sätt in laddade batterier. Observera plus och minus (+) och (-) -markeringarna.
  2. Vänta att enhetens oranga GPS-lampa börjar att blinka med 1sek mellanrum. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund.
  3. Öppna appen och öppna huvudmenyn.
  4. Välj "Enheter" och tryck på din Novus enhet.
  5. Tryck på "Programuppdatering" och följ instruktionerna på skärmen.
  6. Enheten tar emot kommandot och börjar installera uppdateringen.
  7. När uppdateringen är slutförd återgår enheten till normal funktion.