Ultracom Novus uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom Novus programversion : 95.

Versiondatum : 2017.6.2

Uppdateringens innehåll :

• Förbättrad återhämtning från enhetsfall i Telia / DNA nätverksområdet.

Instruktion för uppdatering :

OBS! Firmwareversionen av enheten uppdateras direkt från Ultracom applikationen. Endast huvudanvändaren kan uppdatera halsbandets programvara. Enheten du vill uppdatera måste ha ett aktivt SIM-kort och vara ansluten till ett mobildatanätverk.

Sätt in laddade batterier. Observera plus och minus (+) och (-) -markeringarna.

1. Sätt in laddade batterier. Observera plus och minus (+) och (-) markeringarna.
  2. Vänta att enhetens GPS-lampa börjar att blinka med 1sek mellanrum.
  3. I Ultracom appen, öppna bottenmenyn och välj "Info". Längst ner i infomenyn tryck på "Programvaruversion"
  4. Fyll in bekräftelsekoden och skicka uppdateringskommandot till enheten .
  5. Enheten tar emot kommandot och börjar uppdateringen.
  6. När uppdateringen är slutförd återgår enheten till normal funktion.

Uppdateringen tar normalt 5-10min