Ultracom Novus uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom Novus programversion : 95.

Versiondatum : 2.6.2017

Uppdateringens innehåll :

• Förbättrad återhämtning från enhetsfall i Telia / DNA nätverksområdet.

OBS! Firmwareversionen av enheten uppdateras direkt från Ultracom applikationen. Äldre Ultracom enheter kan man inte uppdatera med Ultracom NEXT. Endast huvudanvändaren kan uppdatera halsbandets programvara. Enheten du vill uppdatera måste ha ett aktivt SIM-kort och vara ansluten till ett mobildatanätverk.

Uppdatering med Ultracom NEXT appen:

1. Sätt in laddade batterier. Observera plus och minus (+) och (-) -markeringarna.
  2. Vänta att enhetens oranga GPS-lampa börjar att blinka med 1sek mellanrum. Om den är ansluten till satelliter kommer lampan att blinka var tredje sekund.
  3. Öppna Ultracom NEXT appen och öppna huvudmenyn (knappen med tre prickar nere till höger i kartvyn).
  4. Välj "Enheter" och tryck på din Novus enhet.
  5. Tryck på "Programuppdatering", ange bekräftelsekoden i det begärda fältet och följ instruktionerna på skärmen.
  6. Enheten tar emot kommandot och börjar installera uppdateringen.
  7. När uppdateringen är slutförd återgår enheten till normal funktion.

Uppdateringen tar normalt 5-10 min

Uppdatering med gamla Ultracom appen:

1. Sätt in laddade batterier. Observera plus och minus (+) och (-) markeringarna.
  2. Vänta att enhetens oranga GPS-lampa börjar att blinka med 1sek mellanrum.
  3. I Ultracom appen, öppna bottenmenyn och välj "Info". Längst ner i infomenyn tryck på "Programvaruversion".
  4. Fyll in bekräftelsekoden och skicka uppdateringskommandot till enheten.
  5. Enheten tar emot kommandot och börjar uppdateringen.
  6. När uppdateringen är slutförd återgår enheten till normal funktion.

Uppdateringen tar normalt 5-10min