Ultracom Novus uppdateringsguide och versioninformation

Ultracom Novus programversion : 95.

Versiondatum : 2017.6.2

Uppdateringens innehåll :

• Förbättrad återhämtning från enhetsfall i Telia / DNA nätverksområdet.

Instruktion för uppdatering :

OBS! Firmwareversionen av enheten uppdateras direkt från Ultracom applikationen. Äldre Ultracom enheter kan man inte uppdatera med Ultracom NEXT. Endast huvudanvändaren kan uppdatera halsbandets programvara. Enheten du vill uppdatera måste ha ett aktivt SIM-kort och vara ansluten till ett mobildatanätverk.

Sätt in laddade batterier. Observera plus och minus (+) och (-) -markeringarna.

1. Sätt in laddade batterier. Observera plus och minus (+) och (-) markeringarna.
  2. Vänta att enhetens GPS-lampa börjar att blinka med 1sek mellanrum.
  3. I Ultracom appen, öppna bottenmenyn och välj "Info". Längst ner i infomenyn tryck på "Programvaruversion"
  4. Fyll in bekräftelsekoden och skicka uppdateringskommandot till enheten .
  5. Enheten tar emot kommandot och börjar uppdateringen.
  6. När uppdateringen är slutförd återgår enheten till normal funktion.

Uppdateringen tar normalt 5-10min