Allmänt om Mina sidor och inloggning i tjänsten

Ultracom Mina sidor är en tjänst där användaren an Ultracom appen kan:

• Hantera sina egna kontaktuppgifter
  • Beställa ytterligare tjänster till programvaran (Ultracom abonnemang och TrackerLIVE kompatibilitet)
  • Inspektera sina egna rutter och rutterna till enheter man är huvudanvändare till
  • Skapa kartsamlingar och bifoga statliga jaktområden till kartsamlingarna

Mina sidor tjänsten finner man:

• På vår webbsida i huvudmenyn "Mina sidor" länken
  • Genom att skriva adressen i webbläsarens adressfält https://ultracom.se/
  • Direkt i Ultracom programmet i "Mitt konto". Öppna huvudmenyn >> Mitt konto >>Extramenyn (de tre bollarna uppe till höger i skärmen) >> "Öppna mina sidor".

Mina sidor användarnamnet är det telefonnummer där du har Ultracom programmet installerat.

Lösenordet finner man i Ultracom programmet "Mitt konto". Öppna programmets huvudmeny >> Mitt konto -> Uppdatera vyn(de två cirkelformade pilarna) >> Mina sidor lösenordet.