Enhetsspårning i Mina sidor tjänsten och kompisenheter

För att komma i gång, logga in på Mina sidor.

Mina sidor tjänsten finner man:
  • På vår webbsida i huvudmenyn "Mina sidor" länken
  • Genom att skriva adressen i webbläsarens adressfält https://ultracom.se/
  • Direkt i Ultracom programmet i "Mitt konto". Öppna huvudmenyn >> Mitt konto >> Extramenyn (de tre bollarna uppe till höger i skärmen) >> "Öppna mina sidor".

Mina sidor användarnamnet är det telefonnummer där du har Ultracom programmet installerat. Lösenordet finner man i Ultracom programmet "Mitt konto". Öppna programmets huvudmeny >> Mitt konto >> Uppdatera vyn (de två cirkelformade pilarna) >> Mina sidor lösenordet.

Att hämta spår och visa dem på kartan:

1. I huvudmenyn tryck på "Spår".
  2. Välj enhet i enhetslistan eller ditt telefonnummer (egen position).
  3. Välj spårets tid och datum. Du kan också fylla in fler enheter i sökrutan. Till slut tryck på, "Visa på geografisk karta".

Skapa en delbar länkadress:

1. I huvudmenyn tryck på spår.
  2. Välj enhet i enhetslistan eller ditt telefonnummer (egen position).
  3. Välj spårets tid och datum. Du kan också fylla in fler enheter i sökrutan.Välj länkens giltighet och tryck på "Skapa länkadress".
  4. Den delbara länken kommer upp i "Delbara URL -fältet". Du kan kopiera länken från fältet och skicka den till en vän .

Att fylla in en kompisenhet:

Även om du inte äger en Ultracom enhet kan du se en dina vänners enheters spår. Be din vän om enhetsinformation

(Hund-GPS / Novus: telefonnummer och lösenord, R10: ID-nummer och besökare lösenord, Avius: ID och lösenord)

1. I huvudmenyn tryck på "Spår".
  2. Tryck på "Lägg till...".
  3. Fyll in enhetens telefonnummer eller ID och lösenord och tryck på "Lägg till".
  4. Om ifylld informationen är korrekt och din vän har tillåtit spårning av enheter, visas enheten i din lista.

Observera att endast huvudanvändaren kan aktivera spårning av kompisenheter i "Spår" >> Välj enhet i rullgardinsmenyn >> "Enhetens inställningar" >> Kryssa "Tillåt Kamrat Spårning ".