Att beställa och aktivera programvaruprodukter via Mina sidor

Du kan beställa och aktivera programvaruprodukter via "Mina sidor".

Mina sidor tjänsten finner man:
  • På vår webbsida i huvudmenyn "Mina sidor" länken
  • Genom att skriva adressen i webbläsarens adressfält https://www.sharetheadventure.net/swe/Login.aspx
  • Direkt i Ultracom NEXT appens profil. Öppna huvudmenyn (tryck på de tre prickarna nere till höger på skärmen) -> profil -> välj "Mina sidor".
  • Direkt i gamla Ultracom appen i "Mitt konto". Öppna huvudmenyn >> Mitt konto >>Extramenyn (de tre bollarna uppe till höger i skärmen) >> "Öppna mina sidor".

Mina sidor användarnamnet är det telefonnummer där du har Ultracom programmet installerat.

Lösenordet finner man i Ultracom programmet "Mitt konto". Öppna programmets huvudmeny >> Mitt konto -> Uppdatera vyn(de två cirkelformade pilarna) >> Mina sidor lösenordet.

Efter att du loggat in tryck på "Prenumerera / aktivera" i huvudmenyn. Klicka på rullgardinsmenyn och välj det alternativ du behöver:

• Aktiveringskod: Du kan fylla in och aktivera din aktiveringskod (Ultracom 1mån, 3mån eller 12mån aktiveringskod). Aktiveringskoder kan köpas från återförsäljare, webbutik (Ultracom familjepaket) eller så kan du få med en aktiveringskod med din enhet.
  • Fortsätt till webbutiken: Du kan fortsätta till Ultracom webbutiken för att beställa produkter.