Kommer snart: Ny Ultracom NEXT-applikation

Vi utvecklar en helt ny Ultracom applikation för Android och Apple iOS. Applikationen förväntas släppas sommaren 2020.

I april 2020 startas en öppen betatest i applikationen för Android och Apple iOS.

Den nya Ultracom NEXT-applikationen kommer inte att ersätta den nuvarande Ultracom applikationen utan de fungerar parallellt. Du kan använda båda den gamla och den nya Ultracom applikationen samtidigt och med samma licens.