Spårningsintervall går inte att ändra

Om det ej går att köra turbospårning (under 60 sek.) och pejlen skickar positioner oregelbundet, så kan detta vara lösningen.
Telia kontantkort:
Ta ur SIM-kortet från pejlen och sätt det i en mobil, skicka ett SMS till nummer 4466 och skriv maxtaxa i meddelandet och vänta till ni fått ett svar från Telia.

Sätt tillbaka SIM-kortet i pejlen och skicka kopplingspunkt (APN) på nytt.

Halebop kontantkort
Halebop SIM-kort kan också ha detta problem , då måste man ladda mer surf på kortet detta kan göras på följande adress. www.halebop.se/extrasurf