Förlängning av Ultracom GlobalSIM abonnemang för Ren-GPS

Du kommer att få ett meddelande innan ditt Ultracom Global SIM-kort går ut. Du kan också kontrollera abonnemangets giltighet, genom att ange administratörens telefonnummer eller enhetens ID i sökfältet i vår webbutik. Produkten finner du i Ultracom webbutiken.

Observera att SIM-kortets abonnemang är rekommenderat att kontrollera, innan det går ut. När man förlänger abonnemanget, fortsätter det från det datum gamla abonnemanget går ut.