Att kontrollera och förlänga användningstiden för Ultracom Global SIM-kortet

Du får ett meddelande innan ditt Ultracom Global SIM abonnemang löper ut. Du kan också kontrollera användnigstiden direkt från programmet i "Mitt konto", från Mina sidor eller vår webbutik, genom att fylla in enhetens ID i fältet på produtksidorna.

Det är rekommenderat att förlänga abonnemanget innan det löper ut. Förlängningsperioden aktiveras automatikst när föregående period går ut.

Du kan förlänga abonnemanget till din Ultracom R10 enhets Ultracom Global SIM-kort i vår webbutik.