Att kontrollera och förlänga abonnemanget för Ultracom Global SIM-kortet

Du får ett meddelande innan ditt Ultracom Global SIM abonnemang löper ut. Du kan också kontrollera giltighetstiden direkt från programmet i "Mitt konto", från Mina sidor eller vår webbutik, genom att fylla in enhetens ID i fältet på produktsidorna.

Ultracom NEXT: öppna huvudmenyn, välj enheter och  där välj din R10-enhet. Utgångsdatumet visas på skärmen.

Gamla Ultracom appen: Öppna huvudmenyn och välj "Mitt konto". Abonnemangets giltighetstid syns i menyn.

Du ser också abonnemangets giltighetstid i Mina sidor-tjänsten eller Webbutiken, genom att fylla in ID-numret i produktsidans sökfä.

Det är rekommenderat att förlänga abonnemanget innan det löper ut. Förlängningsperioden aktiveras automatiskt när föregående period går ut.

Du kan förlänga abonnemanget till din Ultracom R10 enhets Ultracom Global SIM-kort i vår webbutik.