Lanseringens uppgifter till Ultracom R10 Hybrid

När börjar produktleverenserna?
Ultracom R10 Hybrid leverenserna påbörjas i augusti 2020. Produkten kan förbeställas av våra återförsäljare eller från vår nätbutik.
Vad är rekommenderad pris på produkten?
Ultracom R10 Hybrid produktpaketet kostar 13495,-.
Batteritid

VHF-mottagaren ca. 48h och pejlen ca.40 h. Genom att använda halsbandets avancerade energisparfunktioner och längre spårningsintervall, kan batteritiden vara även upp till en vecka.

Vilket batteri använder Ultracom R10 Hybriden?
1st laddbart 18650 Li-Ion batteri till VHF-mottagaren och 1st till halsbandet.
Vilka anslutningar använder Ultracom R10 Hybriden?
Ultracom R10 Hybriden använder en mobil och VHF -anslutning i samma halsband. När du använder ett Ultracom Global Powered by Telia SIM-kort använder R10 Hybrid alla tillgängliga mobilnät.
Vilken räckvidd har enheten?

Eftersom enheten använder ett mobilnätverk är räckvidden obegränsad inom mobilnätverkets täckning. I VHF-läge är enhetens räckvidd typiskt för VHF-enheter, maximalt ca. 10 kilometer.

Kan man ringa till halsbandet och lyssna när hunden skäller?
Man kan ringa ett vanligt röstsamtal till Ultracom R10 Hybriden och lyssna på hunden när den skäller i realtid.
Kan positionen delas med vänner och behövs en VHF-mottagare för alla som följer enheten?
Ultracom R10 Hybrid skickar sin platsinformation till servern enligt en användarvald spårningsintervall, från vilket vänner kan spåra enheten, så länge de känner till enhetens ID-nummer och lösenord. Om du är utanför mobilnätverkets täckning, behöver dina vänner också din egen VHF-mottagare för att spåra halsbandet. VHF-mottagare finns också tillgängligt separat.
Använder enheten samtidigt mobildata (mobiltelefonnätet) och VHF -signal?

Som standard fabriksinställning är spårningsintervallen med mobildata 1min och med VHF 3sek. Spårning med mobildata är alltid på, men spårning VHF kan stängas av.

VHF-positionering startar dock automatiskt om enheten inte kan ansluta till mobildatanätverket. I energisparläge är spårningsintervallen 20sek med VHF och med mobildata 1min. Användaren kan naturligtvis justera spårningsintervallen för enheten själv.

Fungerar Ultracom Avius VHF-mottagaren också med R10 Hybrid och kan R10 Hybridens VHF-mottagare också spåra Avius enheten?
Båda enheternas mottagare fungerar kan användas i kors för att spåra vardera enheter. Avius VHF-mottagaren måste dock vara uppdaterad till den senaste programvaruversionen.
Var är Ultracom R10 Hybriden tillverkad och vilken garanti har den?
Alla Ultracom produkter tillverkas i Finland. Enheten har två års garanti, förutom antennen, som har ett års garanti.
Vilken positioneringsmetod använder Ultracom R10 Hybriden?
Enheten har GPS och Glonass.
Vattentäthet
Halsbandet är fullt vattentät till 0,5m, 30 min. VHF-mottagaren är stänksäker.
Ultracom R10 Hybrid vikt
Halsbandet utan batteri 298g och med batteri 345g. VHF-mottagaren 133g och med batteri 180g