Ultracom NEXT för Apple iOS - 2. Din profil

För att hitta din profil, öppna huvudmenyn (tryck på de tre bollarna i det nere till höger på skärmen) och välj "Profil" i huvudmenyn.

I din profil kan du utföra följande åtgärder och konfigurationer:

• Välj en profilbild för dig själv
  • Definiera utdelningsnamn åt dig själv (namnet som andra användare ser dig med).
  • Se e-postadressen du använder för att logga in på appen .
  • Visa giltigheten för ditt abonnemang och förlänga abonnemanget till applikationen.
  • Ge samtycke till direkt marknadsföring .
  • Ange telefonnumret du vill koppla till programvaran. Notera! Om du har använt den gamla Ultracom applikationen kan du importera den tidigare licensen, användningstiden och enheter du är huvudanvändare till direkt till Ultracom NEXT-applikationen, genom att ange och bekräfta telefonnumret där du har den gamla programvaran i användning.
  • Du kan logga in i "Mina sidor" -tjänsten om du har angett telefonnumret i applikationen.
  • Du kan logga ut från applikationen och om du vill, ändra kontot som används för att logga in.