Ultracom NEXT - 5. Spårning av olika objekt, platsinformation och att ändra spårningsinställningar

Du kan se objekt (dina egna hundar, din egen plats och andra användare / hundar som är anslutna till grupperna) genom att öppna objektmenyn ("ögonikonen" längst ner till höger på skärmen).

Du kan filtrera objekt med följande alternativ:

• Alla: visar alla spårade objekt i listan och grundinformationen i deras senaste plats (skall, hastighet, avstånd till din plats och avstånd till markören).
  • Hundar: visar alla hundar och grundinformationen i deras senaste plats (skall, hastighet, avstånd till din plats och avstånd till markören).
  • Kompisar: visar alla kompisar och grundinformationen i deras senaste plats (skall, hastighet, avstånd till din plats och avstånd till markören).

Tips! Du kan också ändra objektet du följer direkt från kartskärmen genom att trycka på objektet på kartskärmen och genom att trycka på "ögon" -ikonen i fönstret som öppnas.

Information om de spårade målet och att ändra inställningar:

Du kan se mer information om det spårade målet och de inställningar du kan ändra, genom att trycka på den korta röda balken längst ner på skärmen (till höger om hundikonen på bilden) eller svepa fältet med fingret upp. Om skärminställningarna kan ändras finns en "penn" -ikon bredvid inställningen. Tryck på "Hundens profil" för att visa hundinformation och ändra vissa inställningar, såsom stånd larm, hundens vikt, hastighet och mer.