Ultracom NEXT för Apple iOS - 5. Spårning av olika objekt, platsinformation och att ändra spårningsinställningar

Du kan se objekt (dina egna hundar, din egen plats och andra användare / hundar som är anslutna till grupperna) genom att öppna objektmenyn ("ögonikonen" längst ner till höger på skärmen).

Du kan filtrera objekt med följande alternativ:

• Alla: visar alla spårade objekt i listan och grundinformationen i deras senaste plats (skall, hastighet, avstånd till din plats och avstånd till markören).
  • Hundar: visar alla hundar och grundinformationen i deras senaste plats (skall, hastighet, avstånd till din plats och avstånd till markören).
  • Kompisar: visar alla kompisar och grundinformationen i deras senaste plats (skall, hastighet, avstånd till din plats och avstånd till markören).

Ett streck visas i objektets grundinfprmation om det inte har fått platsinformation på två dagar. Om du vill byta objektet du följer tryck på objektikonen eller namnet och du flyttas till objektets plats i kartvyn.

Klicka eller svep upp bottenmenyn för ändra eller att se mer information och inställningar om objektet som spåras. Om inställningarna kan ändras finns det en "pennikon" bredvid inställningen.