Ultracom NEXT för Apple iOS - 12. Inställningar och support

För att se inställningarna, öppna huvudmenyn (de tre bollarna nere till höger på skärmen) och välj alternativet "Inställningar".

I inställningarna kan du välja längden på de spår som ska visas. Du kan välja önskad spårlängd för följande mål:

• Eget spår: längden på spårlinjen för din egen position.
  • Mina hundar: längden på spårlinjen för egna hundar.
  • Personer: längden på spårlinjen för andra användare av applikationen .
  • Andra hundar: längden på spårlinjen av andra användares hundar.
  • Mål som spåras: längden på spårlinjen för det spårade målet.

Inställningen "Kartrotation tillåten" gör att kartan kan rotera vertikalt eller horisontellt när du vänder telefonen vertikalt eller horisontellt.

Du kan se supportartiklar, uppgraderingsinstruktioner och kontakta support genom att öppna huvudmenyn och välja "Stöd". I samma meny finns användarvillkor, kartlicenser, sekretesspolicy, samt information om tredje parts programvara.