Ultracom NEXT for Android - 1. Att ladda ner appen och logga in

Kravet för Ultracom NEXT för Android operativsystemet är 8.0 eller senare.

Appen laddas ner från Google Playbutiken med sökordet Ultracom NEXT. När du har laddat ner applikationen kan du logga in i appen, antingen med ett Google-konto.

Om du planerar att använda programmet under samma licens i flera olika mobilenheter, logga in på appen med samma konto i alla mobilenheter.

OBS! Alla funktioner som finns på supportsidan och visas i videorna är möjligtvis inte tillgängliga i alla enhetsmodeller och/eller kan, skilja sig från dem som beskrivs i supportsidan och videorna som visas där.