Ultracom NEXT för Android - 3. Att lägga till hund

Du kan lägga till din egen hund och skapa en profil för din hund genom att öppna programmets huvudmeny (de tre bollarna nere till höger på skärmen) och välja "Mina hundar". Klicka på + -ikonen uppe på skärmen, för att lägga till en hund.

När du lägger till en hund, gör följande val och konfigurationer:

• Välj profilbild för din hund.
  • Ange din hunds namn.
  • Fyll in raskod.
  • Välj din hunds födelsedatum, kön och vikt .
  • Välj din hunds maxhastighet .
  • Fyll in din hunds webbsida (andra användare kan se din hunds profilinformation och öppna länken du har skrivit in).
  • Fylla in skallgräns (hur många gånger hunden måste skälla, innan färgen på spåret ändras till röd och börjar blinka för att indikera att hunden skäller).
  • Visa din hunds aktivitetsdata för de senaste två dagarna .
  • Lägga till en enhet till hunden (instruktioner om hur du lägger till en enhet hittar du i kapitlet "4. Lägg till enhet").
  • Lägga till hunden i grupper (mer information om grupper i kapitlet  "6. Lägga till en grupp").
  • Radera hunden från applikationen.