Ultracom NEXT för Android - 5. Spårning av olika objekt, platsinformation och att ändra spårningsinställningar

Du kan se objekt (dina egna hundar, din egen plats och andra användare / hundar som är anslutna till grupperna) genom att öppna objektmenyn ("ögonikonen" längst ner till höger på skärmen). 


Du kan filtrera objekt med följande alternativ:

  • Alla: visar alla spårade objekt i listan och grundinformationen i deras senaste plats (skall, hastighet, avstånd till din plats och avstånd till markören). 
  • Hundar: visar alla hundar och grundinformationen i deras senaste plats (skall, hastighet, avstånd till din plats och avstånd till markören). 
  • Kompisar: visar alla kompisar och grundinformationen i deras senaste plats (skall, hastighet, avstånd till din plats och avstånd till markören). 


Ett streck visas i objektets grundinfprmation om det inte har fått platsinformation på två dagar. Om du vill byta objektet du följer tryck på objektikonen eller namnet och du flyttas till objektets plats i kartvyn.


Klicka eller svep upp bottenmenyn för ändra eller att se mer information och inställningar om objektet som spåras. Om inställningarna kan ändras finns det en "pennikon" bredvid inställningen.


Hjälpte det här svaret? Ja Nej

Send feedback
Synd att vi inte kunde vara till hjälp. Hjälp oss förbättra denna artikel med din feedback.