Ultracom NEXT - Uppgraderingsinstruktioner och versioninformation

Ladda ner den senaste programvaruversionen från Apple App Store eller Google Play-Store med sökordet Ultracom NEXT.

Ultracom NEXT Android programversion: 1.6.1

Ultracom NEXT Apple programversion: 1.6.0

Versiondatum: 2021.5.7

Uppdateringens innehåll:

• Nya kartor: terräng, skuggad och satellit -karta. Ytterligare förnyad kartmaterial, Finland / vandringsleder, Sverige / fastighetsgränser m.m.
  • Förnyat nedladdning av Offlinekartor, så att det fungerar globalt och laddar ner alla typer av kartor samtidigt.
  • Guidad ibruktagande tillagd, när man installerar och tar i bruk appen för första gången.
  • Dessutom flera mindre tekniska korrigeringar och förbättringar.