Support för äldre Ultracom/Swepoint och dogpsenheter har slutat

Vi koncentrerar supportens resurser på våra nyare enheter, och teknisk support är inte längre tillgänglig för följande enheter:

• Ultracom Hund-GPS 2010 och äldre (antenn på sidan). Enhetstyp (visas på enhetens etikett):
    • DoGPSTX84SN
    • DoGPSTX82SN
    • DoGPSTX84ES
    • DoGPSTX82ES
    • DoGPSTX74SN
    • DoGPSTX72SN
    • DoGPSTX74ES
    • DoGPSTX72ES
    • Upoint modul (västmodell)
    • Hund-GPS 2006 (sms halsband)

Enheterna är minst 10 år gamla, så de stöds inte längre från och med 12 juni 2020. För andra modeller kommer supporten att fortsätta tillhandahållas som normalt.