Ultracom NEXT - Snabb guide

Appen laddas ner från App Store med sökordet Ultracom Next. När du har laddat ner applikationen kan du logga in i appen, antingen med ett Google- eller med ett Apple-konto.

Obs! Kravet för Ultracom NEXT för Apple iOS operativsystemet är Apple iOS 13.0 eller Android 8.0. eller senare.

Öppna huvudmenyn välj ”Enheter” och tryck på +märket. Fyll in enhetens ID i det begärda fältet. Enhetens ID, hittar du i användarhandbokens första sida.

För att välja hund till enheten, tryck på ”Ingen hund”.
Fyll i hundinformationen.

Välj din hund och återgå till kartskärmen.
Öppna målmenyn och välj din hund.
Hundens position visas på kartan.