Tillgång till gamla Ultracom applikationen

Vi har gjort förändringar i tillgängligheten av den gamla Ultracom applikationen enligt följande

Ultracom for Android:

• Appen är inte längre tillgänglig för nedladdning från Google Play Butiken för nya användare. Vi rekommenderar att du installerar den nya Ultracom NEXT applikationen. Förändringen gäller endast installationen av appen och den redan installerade Ultracom applikationen fungerar fortfarande normalt. Ultracom NEXT
  • Namnet på appliaktionen har ändrats från Ultacom >> Gamla Ultracom
  • Om du tidigare har hämtat och installerat appen i ett Google-konto från Playbutiken, kan appen hämtas tex. i en ny telefon som användar samma Google-konto, genom att:
    1. Öppna Play-butken
    2. Tryck på inställningsmenyn uppe till vänster på skärmen
    3. Välj "Mina appar och spel"
    4. Välj "Bibliotek" och installera "Gamla Ultracom"-appen.
  • Om applikationen aldrig har laddats ner till ett Google-konto tidigare kan du begära en nedladdningslänk till appen via SMS: Skicka ordet UC till: +46 730 851 088. Du får en nedladdningslänk i svar till appen som ett returmeddelande.

Ultracom for Apple iOS:

• Appen är inte längre tillgänglig från Apple App Store. Vi rekommenderar att du installerar den nya  Ultracom NEXT.
  • Förändringarn påverkar endast tillgängligheten av appen. Applikaitoner som redan är installerade fortsätter att fungera normalt .