Hur aktiverar man fastighetsgränser i Ultracom NEXT?

Steg

Ladda ner den senaste versionen av Ultracom NEXT från appbutiken med denna länk: Ultracom NEXT - Uppgraderingsinstruktioner och versionsinformation

Steg 2

Kontrollera först i kartmenyn om valet för fastighetsgränser är aktiverat.

Huvudmenyn >> Kartmaterial >> Svenska fastigheter.

Om urvalet för fastighetsgränser inte finns i menyn:

Stäng Ultracom NEXT appen så att den även stängs i bakgrunden på telefonen. Starta appen och sedan zooma in och kontrollera i kartmenyn att du har fått "Svenska fastighetsgränser" urvalet dit och sedan koppla på fastighetsgränser.

Om fastighetsgränser fortsättningsvis inte aktiverar sig:

Steg 3

Zooma in maximalt någonstans i Sverige  och sedan öppna >> Huvudmenyn >> Profil (knappen högst uppe på listan) >> Logga ut -knappen >> Logga in igen på samma konto >> Huvudmenyn >> Kartmaterial >> Svenska fastigheter.