Den förnyade Tracker kompatibiliteten är lanserad

Ultracom Tracker kompatibiliteten kommer att bli gruppbaserad och den gamla Tracker kompatibilitetstjänsten upphör. Tidigare licenser är giltiga i NEXT applikationen.

Vi förbättrade Tracker kompatibilitet tjänsten och nu kan du sömlöst se Ultracom-, Tracker- och B-Bark-användare och hundpejlar i samma NEXT-grupp, genom att installera den nya Ultracom NEXT 2.0* versionen. För kompatibilitet behöver du en Ultracom NEXT prenumeration och Tracker kompatibilitetstjänsten, som du kan beställa i vår onlinebutik.

Att använda kompatibilitetstjänsten är enkelt: Skapa en grupp, skapa en gruppkod och bjud in dina vänner som använder Tracker Hunter 6 i din grupp. Varje medlem i gruppen kan dela sin egen plats och platsen för sina egna hundar med medlemmarna i gruppen. Läs mer om Tracker kompatibilitet på vår supportsida i en separat artikel.

Observera att Tracker kompatibiliteten för det gamla Ultracom applikationen kommer att avslutas samtidigt med lanseringen av den nya Cross-tracking funktionen. Tidigare beställningar av tjänsten förblir giltiga i Ultracom NEXT-applikationen. Kontakta vänligen Ultracom Support för mer information.

* Ultracom NEXT är tillgänglig för nedladdning från Apple App Store och Google Play Store. Applikationen kräver operativsystemet Android 8.0 eller Apple iOS 13 eller nyare. Läs mer i Ultracom NEXT användarhandboken.