Map Planner - Vanliga frågor

Vad är Map Planner?

Ultracom Map Planner är en webbtjänst som är utformad för att användas på en dator. Det gör att du enkelt kan skapa kartdesigner för Ultracom NEXT. Kartdesignen syns omedelbart i Ultracom NEXT appen och du kan också genast dela den med dina grupper.

Vad krävs för att använda Map Planner?

För att använda tjänsten behöver du:

Hur loggar jag in på Map Planner?

Läs mer om inloggning i följande artikel

Vilka material kan importeras till Map Planner?

Du kan lägga till eller importera följande material i Map Planner:

- Mina sidor kartsamlingar

- Gamla Ultracom appens markeringar

- Oma riista -material (endast Finland)

- Markeringar gjorda i Ultracom NEXT

Läs mer om import av material i följande artikel

Kommer materialet i gamla "Mina sidor" -tjänsten avslutas?

Ja det kommer det. Map Planner ersätter ritverktyget som finns i tjänsten Mina sidor.

Kan man göra egna markeringar och rita ut områden och sträck i Map Planner?

Ja, Map Planner är utformad för just detta ändamål. Du kan också importera extern data till Map Planner.

Hur importerar jag material som skapats med Map Planner till Tracker Hunter 6 appen?

Du kan också länka materialet du skapar i Ultracom Map Planner till den Tracker Hunter 6 -programvara du äger.

Öppna materialet du skapade med Map Planner och tryck på personsymbolen upp till höger på  kartvyn och välj "Kombinera med ett Tracker konto". Läs hjälptexten noggrant, för denna funktion länkar och delar Map Planner material permanent med din Ultracom NEXT- och Tracker -applikation.

När du har länkat dina Tracker- och Ultracom -konton, kan du dela Map Planner kartmaterial mellan Ultracom NEXT och Tracker Hunter 6 -appen.

Notera! Du kan bara länka dina Tracker- och Ultracom -konton en gång, länken är permanent och du kan inte tas bort senare.

Återgå till Map Planner -artiklar.