Ultracom Swepoint GPS-modeller 2007–2010 och Upoint-GPS enheter slutar att fungera 1/6 2022

Ultracom Swepoint GPS-modellen 2007–2010 och Upoint GPS-enheten, som är mer än 10 år gamla, kommer att avslutas i början av juni 2022. På grund av modellernas föråldrade teknik är det inte möjligt att följa dem med den nya generationens programvaruteknik. Den gamla Swepoint GPS-modellen kan identifieras av att antennen kommer ut åt sidan från elektronikhöljet.

Gamla enhetsmodeller som inte stöds från och med 1 Juni 2022 är:

• Ultracom Swepoint-GPS 2010 och äldre (antennen åt sidan), vars enhetstyp är:
    • DoGPSTX84SN
    • DoGPSTX82SN
    • DoGPSTX84ES
    • DoGPSTX82ES
    • DoGPSTX74SN
    • DoGPSTX72SN
    • DoGPSTX74ES
    • DoGPSTX72ES
  • Upoint modul (västmodell)
  • Swepoint-GPS 2006 (SMS-halsband)

Du kan kontrollera enhetstypen på klistermärket under enhetens batterifack och på sidan av laddningsporten i Upoint-modulen.

Andra enhetsmodeller som inte är listade, stöds fortfarande som vanligt.

Kuva, joka sisältää kohteen työkalu

Kuvaus luotu automaattisesti

Upoint-GPS och Hund-GPS 2007-2010