13/4/2022 - Meddelande om kvalitetsvariationer i R10 strömkablar

Ultracom R10 enheter som är tillverkade i början av 2021 interna och externa antennmodeller, gäller inte Hybriden, kan ha varierande kvalitet i strömkabelsatsen som tillhandahålls av kabeltillverkaren.

Kvalitetsvariationen förekommer som sprickor eller brott, som senare kan leda till att kablarna helt går av.

I samarbete med kabeltillverkaren, har vi kunnat begränsa detta kabelparti till utrustning med serienummer (ID-nummer) mellan 311000 och 312999.

OBS! Kabelpartiet är endast delvis använd i enheter i detta serienummerparti och kan inte upptäckas av färgvariation eller någon annan yttre faktor.

Om du har en enhet från detta serienummerparti och strömkablarna inte är ersatta med nya i service, kontakta oss vänligen.

Vi beklagar kvalitetsproblemet och besväret som är orsakat för våra kunder.