Ultracom NEXT kontots överföring till nya Tracker appen

I juni 2022 kommer Tracker att lansera den helt nya Tracker applikationen. Med den nya Tracker appen kommer du även att kunna använda och arbeta som administrator för Ultracom enheter som stöds, Ultracom R10-modeller, Novus, Avius och Dog-GPS 2011 och nyare. Dina kartmarkeringar, abonnemang, NEXT grupper och enheter kan också överföras direkt till den nya Tracker appen.

Minimikraven för mobiltelefonen i den nya Tracker appen är Android 6.0 eller Apple iOS 11 eller senare.

Byte från Ultracom NEXT till Tracker appen

1. Ladda ner och installera nya Tracker appen från Google Play eller Apple App Store.
  2. Öppna appen. Appen kommer att be dig logga in med ditt Google eller Apple -konto. Logga in på appen med samma Google eller Apple -konto som du använder med ditt NEXT(du hittar kontot du använder i Ultracom NEXT profilen).
  3. Du kommer att bli ombedd att ange ditt telefonnummer i appen. Registrera samma telefonnummer som du använder i NEXT (du kan se det registrerade telefonnumret i NEXT profilen).
  4. Tracker appen hämtar automatiskt följande information från ditt NEXT konto:
    • Abonnemang
    • Enheter du äger (obs! Äganderätten till enheten kommer att överföras från NEXT appen, vilket gör dig till sekundär administratör i NEXT)
    • Från din hundens profilinformation: hundens namn och ras
    • Grupper och gruppmarkeringar
    • Dina egna kartmarkeringar
    • Mapplanner kartmaterial

Du kan fortsätta att använda NEXT efter överföringen, men om du köper en förlängning på NEXT appen, läggs den bara till i den och kommer inte att kopieras till den nya Tracker appen. Efter migreringen rekommenderas det därför att börja använda enbart Tracker applikationen.

Vid behov kan du be om mer information genom att skicka in ett supportärende.