Ultracom app och produktändringar 2022

Vi har sammanställt en lista med vanliga frågor till våra kunder angående Ultracom applikationen och produktförändringar för 2022. En av de viktigaste förändringarna är lanseringen av den nya Tracker appen den 1 juni 2022 och möjligheten för Ultracom appen användare att byta över till den nya Tracker appen.

Om du inte hittar svaret på din fråga nedan, gör vänligen ett supportärende så tar vi reda på svaret tilldin fråga.

Obs! Prislistorna och förändringarna nedan träder i kraft den 1 juni 2022.

APPAR OCH PRODUKTER

Vilka abonnemang är tillgängliga från juni 2022?

• 12 månaders abonnemang för 745 sek
  • 1 veckas abonnemang för 190 sek
  • Teamlicens (3 x 12 månaders prenumerationskod) för 1650 sek

Familj- och 1mån prenumerationen går ut från försäljning i början av juni. Alla abonnemag finns tillgängliga i vår webbutik.

Måste köpare av den nya Team licensen vara familjemedlemmar?

Nej det behöver de inte. Team liknar Ultracom Familjepaketet, då skillnaden är att Team licenstagare inte behöver vara familjemedlemmar, utan du kan även köpa paketet med dina vänner.

Vilka Ultracom appar kommer att finnas tillgängliga för den kommande jaktsäsongen?

Android och Apple -versionerna av Ultracom NEXT kommer fortfarande att finnas tillgängliga för den kommande jaktsäsongen. Endast den gamla Ultracom appen kommer att löpa ut i juni 2022. Vi rekommenderar därför användare av den gamla appen att de migrerar sitt gamla Ultracom konto till antingen Ultracom NEXT eller till den nya Tracker applikationen som släpps den 1 juni 2022. Läs mer om att överföra från Next till den nya Tracker appen här eller om att överföra den gamla Ultracom appen till Tracker appen här.

Vilka Ultracom enheter kommer att sluta fungera i juni 2022?

Ultracom enheter som är mer än 12 år gamla kommer att utgå den 1 juni 2022. Dessa modeller inkluderar den äldre Dog GPS-modellen (antenn som står ut åt sidan) och Upoint modulen.

Kommer de redan köpta abonnemangen att fungera efter juni 2022?

Ja, tidigare köpta abonnemang fungerar fortfarande utan problem. Observera att abonnemang endast kan aktiveras i en app åt gången (aktiverar du koden i Ultracom NEXT får du inte samma prenumeration i det nya Tracker appen).

Behöver jag köpa en Cross tracking licens separat längre?

Nej det behöver man inte. Cross tracking tjänsten kommer att ingå i priset i basprenumerationen (se ovan för mer information om de prenumerationer som finns tillgängliga för Ultracom appen från juni 2022).

Jag har redan en Cross tracking tjänst, vad händer med tjänsten?

Din Cross trackingtjänst kommer att fortsätta att fungera normalt.

I fortsättningen, när du förlänger abonnemanget på Ultracom NEXT appen, kommer Cross tracking tjänsten att ingå i priset.

Om jag redan äger Ultracom NEXT och Tracker Hunter 6 och jag har en prenumeration i båda, vad händer med mina prenumerationer?

Om båda apparna är registrerade på samma telefonnummer kommer den längre prenumerationen av de två apparna att överföras till den nya Tracker appen. Till exempel om dina prenumerationer på Ultracom NEXT är giltig till 1 september 2022 och din Tracker Hunter 6 prenumeration är giltig till 1 december 2022 och du har registrerat båda programmen på samma telefonnummer, när du installerar nya Tracker appen och registrerar samma telefonnummer som tidigare, kontrollera att den längre prenumerationen används i den nya appen. I exempelfallet är Tracker Hunter 6 giltig till 1 december, så appen kommer att välja denna prenumerationen i den nya appen.

ÖVERFÖRINGEN TILL DEN NYA TRACKER APPLIKATIONEN

Vi har skrivit en separat artikel om övergången från Ultracom NEXT till det nya Tracker appen, om hur du kan överföra din prenumeration, enheter som du är huvudanvändare till, hundens profilinformation, grupper och gruppinlägg, dina egna waypoints och Map planner material. Du kan hitta mer information i en separat artikel på denna länk.

Byter från det gamla Ultracom appen till det nya Tracker appen

Du kommer att kunna överföra din prenumeration och de enheter du äger och som du är huvudanvändare till från den gamla Ultracom appen till det nya Tracker appen. Mer information i en separat artikel på denna länk.