Spårningn av Ren GPS-enheter med Tracker applikationen

Ren GPS-spårningslänken upphör den 31 december 2022. Därefter spåras enheterna med Tracker applikationen .

Du kan ladda ner appen från din telefons appbutik med sökordet Tracker. Efter installationen, registrera applikationen för användning och köp användningstid från Trackers onlinebutik https://tracker.fi/sv/produkt/tracker-abonnemang/ eller https://tracker.fi/sv/produkt/tracker-team-3-x-1-year/

Att lägga till enheter i appen

• 2015 och nyare enheter läggs till med serienumret
  • Om enheten är tillverkad före 2015 läggs den till genom att skriva enhetens telefonnummer i internationellt format (t.ex. +467601234567).
  • Du kan hitta serie/telefonnummer till Ren GPS-enheten t.ex. från Ultracoms spårningslänk, på namnlistan: NAMN (serienumret).

Användaramanualen för Tracker appen hittar du på den här länken Du kan hitta mer information om att lägga till och spåra ren GPS-enheten med appen på den här länken från "Ultracom enhet"